Cautare

66 de rezultate pentru "pe d n 56 b la kilometrul 10 20 m" (3.11 secunde)
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria. In urma cu doua zile, atat UDMR, cat si UCM protestau la Sf.
Presedintele organizatiei judetene a URR Suceava, Ovidiu Tudorici, a spus ca la 20 februarie nu s-au putut desfasura lucrarile congresului deoarece existau “dificultati“ de realizare a unei intelegeri in ceea ce priveste toate detaliile fuziunii.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului.
Membrii PSD din Biroul Permanent au asteptat, in aceeasi sala, aproape zece minute dupa care s-au dus la biroul lui Adrian Nastase, anuntand ca sedinta va incepe intr-un sfert de ora.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
Abaterea cel mai des constatata de activistii APD, referitor la campania stradala, vizeaza nerespectarea unui articol din Legea nr.
Conform aceluiasi comunicat, “PRM considera ca obsesia privind organizarea alegerilor anticipate denota atat inconsistenta si iresponsabilitatea partidelor aflate la guvernare, cat si un veritabil primitivism politic.
Restructurarea Guvernului va fi efectuata in perioada de vara, probabil in mai-iunie, dupa semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu .
El a aratat ca de la instalarea sa, din 27 decembrie, si pana in prezent Guvernul Tariceanu nu a trimis spre dezbatere Camerei nici un proiect de lege.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
"PSD a plagiat fara rusine mai multe initiative liberale", a aratat Flutur, precizand ca o "ultima gaselnita pentru ca Guvernul sa se mentina la putere" este preluarea ideii liberale de intabulare gratuita a terenurilor.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
La numai o zi dupa ce s-a inscris in Partidul Blocului National Democrat (PBND), Cristian Popescu, zis Piedone, a fost ales sef al organizatiei Bucuresti a partidului.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. La randul sau, Ciontu i-a cedat locul nr.
Vreau o discutie foarte clara cu domnul presedinte Traian Basescu, sa stiu exact ce se asteapta de la mine, o discutie la fel de clara si de serioasa cu Calin Popescu-Tariceanu si, nu in ultimul rand, sa existe un vot in cadrul partidului.
“Conlucram in plan parlamentar , este un partid parlamentar (PRM - n.r.). Discutam in acest cadru de dialog cu toate partidele parlamentare, inclusiv cu PRM“, a declarat Ion Iliescu.
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia.
google-analytics.com